Velkommen til Louns Bed & Breakfast

Er du på besøg i de nordjyske og har brug for et sted at overnatte et par dage, eller længere, så giver Louns Bed & Breakfast mulighed for dette. Nyetableret ferielejlighed udlejes, enten som Bed & Breakfast eller med egen forplejning.

Egen Indgang til 1. sals lejlighed som består af 2 dobbeltværelser, dejlig badeværelse, køkken stue i et, med panorama udsigt over fjorden ved Louns bredning. Der er installeret bredbånd med adgang til internet og TV. Der er mulighed for adgang til vaskemaskine og tørretumbler.

Der er adgang til have med mulighed for at grille. Nyd den skønne Himmerlandske natur, lejligheden er beliggende med kort afstand til Limfjorden (Louns bredning) og Louns sø, hvor man kan nyde den flotte solnedgang. Vandrestier af forskellig længde findes i naturområdet i Skovbakker til dejlige gåture . Området er meget rigt på dyre- og fugleliv i og omkring Louns sø.

Louns Bed & Breakfast er placeret i et naturskønt område med Louns sø på den ene side, og limfjorden på den anden. 3km fra den gamle fiskerby Hvalpsund, og danmarks ældste stråtækte herregård, Hessel, som med mere end 600 år lange historie bestemt også er et besøg værd.

Kabel TV

Fri adgang til YouSee Kabel TV

Internet

Fri adgang til fiber internet via WiFI

Køkken

Fuld funktionelt køkken, og mulighed for tilkøb af morgenmad

Natur

Nyd de naturskønne omgivelser

Priser

Bed & Breakfast pr. overnatning:

  • Pr. værelse; 400 kr. (incl Linned og håndklæde)
  • + Morgenmad kan tilkøbes for 60 kr. pr. pers.

Leje på ugebasis:

  • Kontakt os og få et tilbud.