Information & Bestilling

Ferielejlighed 

Smørhullet mellem Louns Sø og Louns Bredning
Smørhullet mellem Louns Sø og Louns Bredning

Er du på besøg i de nordjyske og har brug for et sted at overnatte et par dage, eller længere, så giver Louns Bed & Breakfast mulighed for dette. Nyetableret ferielejlighed udlejes, enten som Bed & Breakfast eller med egen forplejning.

Egen Indgang  til 1. sals lejlighed som består af 2 dobbeltværelser, dejlig badeværelse, køkken stue i et, med panorama udsigt over fjorden ved Louns bredning. Der er installeret bredbånd med  adgang til internet og TV. Der er mulighed for adgang til vaskemaskine og tørretumbler.

Der er adgang til have med mulighed for at grille. Nyd den skønne Himmerlandske natur, lejligheden er beliggende med kort afstand til Limfjorden (Louns bredning) og Louns sø, hvor man kan nyde den flotte solnedgang. Vandrestier af forskellig længde findes i naturområdet i Skovbakker til dejlige gåture . Området er meget rigt på dyre- og fugleliv i og omkring Louns sø.

Placeret midt imellem Nykøbing Mors, Aars og Skive
Placeret midt imellem Nykøbing Mors, Aars og Skive

Priser

Bed & Breakfast pr. overnatning:

  • Pr. værelse; 400 kr. (incl Linned og håndklæde)
  • + Morgenmad kan tilkøbes for 60 kr. pr. pers.

Leje på ugebasis:

  • Kontakt os og få et tilbud.

Adresse

Lounsvej 13, 9640 Farsø

Interesseret?

Kunne du tænke dig en overnatning eller måske en uge eller to i den Vesthimmerlandske natur? Lav en bestilling nedenfor eller kontakt os her hvis du har yderligere spørgsmål.